Wednesday, March 11, 2020

reissu Oaxacaan

Lähdin ilman sen kummempia suunnitelmia käymään Oaxacassa, sekä vähän muuallakin. Matkaa koko reissulle kertyi vajaat 1000 kilometriä, mutta tie oli pääasiassa yhtä nousua ja laskua. Aluksi muutama kuva, videot ovat lopussa.

Oaxacasta löysin mukavan pienen hotellin, josta sain huoneen n.13 eurolla. Sanoisin, että ihan suomalaisen hotellihuoneen tasoinen. Aamupalalle piti tosin mennä omatoimisesti. Harvoin täällä pienemmät hotellit edes tarjoavat aamupalaa, ja jos tarjoavat niin se on muroja ja paahtoleipää.

Paluumatkalla välietappina oli Ocotlán de Morelos, ja sieltä otin huoneen kylän hienoimmasta hotellista. Hintaakin oli jopa n.18 euroa, ja luksuksen tunnetta toi esimerkiksi se, että huoneeseen saatettiin. Tavaroitakaan tuskin olisi pitänyt kantaa itse. 

 Tämä taukopaikkana toiminut ravintola oli rotkon päällä. Vaikka maisemat olivat upeita, niin kahvin lisäksi minua kuumotti ajatus siitä, että jos terassi romahtaisi, olisi pudotusta muutama sata metri alaspäin.


 Hierve el agua:



Mitlan rauniot:




Menomatka (jos kuvanlaatu ei mene automaattisesti teräväpiirrolle (720p tai 1080p), sen saa oikean alakulman rattaan kuvasta valittua manuaalisesti):



Paluumatka: